Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 77 55 85 - 210 67 49 869
Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία:
6944 77 55 85 - 210 67 49 869

Υπηρεσίες Ηλεκτροστατικής Απολύμανσης

Όταν ψεκάζεται ένα ηλεκτροστατικά φορτισμένο διάλυμα απολύμανσης, το νέφος θα τυλιχτεί γύρω από τις αγώγιμες επιφάνειες. Το σύστημα ψεκασμού της Victory Innovations είναι πατενταρισμένο για ευρεία και ασφαλή χρήση.

Η χρήση του ηλεκτροστατικού ψεκασμού παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή των διαλυμάτων απολύμανσης. Καθώς τα φορτισμένα σταγονίδια φτάνουν στην επιφάνεια, δημιουργούν μια ομοιόμορφη κάλυψη. Τα σταγονίδια διατηρούν το φορτίο τους για περίπου 2-3 δευτερόλεπτα και έτσι δεν δημιουργούν σταξίματα. Αυτό επιτρέπει στο διάλυμα να φτάσει σε κρυφά ή δύσκολα προσβάσιμα σημεία και να διευκολύνει την γρήγορη κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία μας, η διαδικασία θετικής φόρτισης του υγρού ξεκινά από τον δακτύλιο φόρτισης και ρέει στο δοχείο. Με αυτόν τον τρόπο όλο το υγρό έχει θετικό φορτίο πριν φτάσει ακόμη στο ακροφύσιο. Καθώς οι περισσότερες επιφάνειες είναι είτε αρνητικά φορτισμένες είτε ουδέτερες, τα σταγονίδια που βγαίνουν από το ακροφύσιο απλώνονται ομοιόμορφα και προσκολλώνται έτσι στις αρνητικά φορτισμένες ή ουδέτερες επιφάναειες.

Οι ψεκαστήρες απολύμανσης χρησιμοποιούν την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για τον ομοιόμορφο ψεκασμό απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «μαγνητίζεται» ακόμα και σε επιφάνειες που είναι κρυφές.