Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 77 55 85 - 210 67 49 869
Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία:
6944 77 55 85 - 210 67 49 869

Απόσμηση

Με τον παραπάνω όρο εννοούμε την βιοαποικοδόμιση των ουσιών που προκαλούν την δυσοσμία.

Οι δυσοσμίες προέρχονται συνήθως από λιπαρά απόβλητα. Στόχος της επέμβασης βιολογικής απόσμησης είναι η ομοιόμορφη εξαπόλυση μικροοργανισμών (βακτηρίων) οι οποίοι καταναλώνοντας τις ουσίες που προκαλούν τις δυσοσμίες, τις διασπούν, με συνέπεια την καταπολέμηση της κακοσμίας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΟΖΟΝΤΟΣ, η οποία είναι σχεδιασμένη για χρήση από επαγγελματίες που εκτελούν εξάλειψη όλων των δυσάρεστων οσμών.

Επιτυγχάνουμε οριστική εξουδετέρωση οσμών οι οποίες μπορεί να προκύψουν από σήψη οργανικών ουσιών, από καπνό, μούχλα, αποχέτευση, ακόμη και σε χώρους απορριμμάτων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται, είναι μια δυσοσμία η οποία προέρχεται συνήθως από σιφόνι ντους ή νιπτήρα, ή λεκάνη, ή από το φρεάτιο, σε μία μονοκατοικία ή πολυκατοικία.

Για να καθαρίσει, η δίοδος, τα τοιχώματα και οι σωλήνες, χρησιμοποιούμε σκευάσματα που έχουν την τάση να διασπούν τους αδιάλυτους ρύπους (λίπη, τρίχες, σκόνη πλυντηρίου και άλατα) που φράζουν τις σωληνώσεις και τα καθιστά διαλυτά στο νερό του ξεπλύματος κι έτσι παρασέρνει τα πάντα και αφήνει καθαρούς τους σωλήνες, έχοντας καθαρίσει τη δίοδο και τα φρεάτια από τους προαναφερθέντες ρύπους και λοιπούς επιβαρυντικούς παράγοντες.

Χρησιμοποιούμε σκευάσματα απόσμησης και απολύμανσης, σωληνώσεων και φρεατίων, και αποφεύγουμε τις δυσάρεστες μυρωδιές, με καθαρό αποχετευτικό δίκτυο.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε δε διαβρώνουν τους σωλήνες. Καθαρίζουν όλον τον αποχετευτικό σωλήνα και τα φρεάτια και όχι μόνο εκεί που υπάρχει το πρόβλημα.
Ακίνδυνο για τον άνθρωπο και για το περιβάλλον.