Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία: 6944 77 55 85 - 210 67 49 869
Άμεση Τηλεφωνική Επικοινωνία:
6944 77 55 85 - 210 67 49 869

Μικροβιακή Απολύμανση

Μικροβιακές απολυμάνσεις εκτός από τις χημικές μεθόδους που είναι με εγκεκριμένα σκευάσματα με ψεκασμό χαμηλής πίεσης η εκνέφωσης  για την καταπολέμηση μικροοργανισμών μικροβίων,  ιών και βακτηριδίων.

Υπάρχει και η θερμική καταπολέμηση μικροβίων που πετυχαίνουμε  με μηχάνημα ατμού  μη χημική εφαρμογή.

Σε χώρους με προβλήματα και με οσμές προτείνουμε την χρήση γεννήτριας όζοντος ACTIVO 12.000.

Halo Fogger

SANOSIL
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Το CIMEX ERADICATOR, δεν χρησιμοποιεί χημικά αλλά καταπολεμεί τα έντομα και τα μικρόβια  με τη χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού έως 180°C, αφαιρώντας παράλληλα και όλες τις δυσάρεστες οσμές από το χώρο.Η συσκευή χρησιμοποιεί σαν μόνο αναλώσιμο το νερό, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το κόστος εφαρμογής. Μέσα στο λέβητα της Cimex Eradicator, το νερό μετατρέπεται σε ατμό. Ο ατμός μέσω ενός μονοσωληνίου συστήματος φθάνει στο ακροφύσιο τροφοδοσίας, όπου υπάρχει μια ειδική συσκευή ελεγχόμενης εκτόνωσης που είναι σε θέση:
1. Να παράγει Υπέρθερμο ατμό έως 180°C
2. Να μειώνει το επίπεδο της υγρασίας στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό.
Το χαμηλό ποσοστό υγρασίας είναι ιδανικό και ασφαλές για την καταπολέμηση ακάρεων από έπιπλα και στρώματα.Ο υπέρθερμος ατμός, που δημιουργείται από την συσκευή Cimex Eradicator, είναι ικανός να εξαλείψει όλα τα αυγά καθώς και τις κινητές μορφές του εντόμου  με μία εφαρμογή.
Η ροή του ξηρού υπέρθερμου ατμού είναι αρκετά ισχυρή και διεισδύει αποτελεσματικά σε ρωγμές και σχισμές , ή μπορεί να περάσει μέσω ενός ή δύο στρωμάτων  υφάσματος χωρίς να εκδιώξει τους κοριούς και να τους διασπείρει στους γύρω από το δωμάτιο χώρους .Η σωστή απόσταση ψεκασμού είναι να κρατάμε το ακροφύσιο σε μια απόσταση 5-6 cm από την επιφάνεια εφαρμογής, και να το κινούμε με ταχύτητα περίπου 10 cm/sec .
Σε αυτές τις συνθήκες, η ροή του ξηρού υπέρθερμου ατμού λειτουργεί ως μία  “θανατηφόρος  ακτίνα” , θανατώνοντας τα έντομα και τα αυγά τους. Στο πραγματικό “κυνήγι κοριού” , θα πρέπει να  γίνεται εφαρμογή ατμού σε όλες τις περιοχές με εμφανή ίχνη της μόλυνσης και στις περιοχές όπου υπάρχει υποψία φωλιάς , ακόμη και αν είναι δύσκολο να το διαπιστώσουμε οπτικά . Το ακροφύσιο μπορεί να είναι εφοδιασμένο με δύο εξαρτήματα για να επικεντρώνεται η ροή , μειώνοντας το πλάτος  και έτσι να αυξάνεται η ισχύς  διείσδυσης . Η χρήση τους συνιστάται σε όλες τις ιδιαίτερες καταστάσεις στις οποίες η κανονική ροή ξηρού υπέρθερμου ατμού, δεν μπορεί πάντα να διεισδύσει αρκετά βαθιά . Το ” ευθύ ” εξάρτημα είναι αυτό που χρησιμοποιείται συνήθως, ενώ το “κεκαμένο ” εξάρτημα χρησιμοποιείται πιο σπάνια , μόνο για δύσκολα προσβάσιμα σημεία .

Super ActivO

Η γεννήτρια όζοντος Super ActivO ™ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατηγορία επιδόσεων. Το Super ActivO ™ είναι μια στιβαρή και πλήρως κινητή γεννήτρια όζοντος που χρησιμοποιεί μοναδική πατενταρισμένη τεχνολογία στις ΗΠΑ διπλής διηλεκτρικής εκκένωσης για να επιτύχει υψηλή παραγωγή όζοντος υπό συνθήκες περιβάλλοντος (σταθερή παραγωγή σε ακραία περιβάλλοντα πχ σκόνη, χαμηλή υγρασία, χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες). Το Super ActivO ™ διαθέτει έναν κύκλο ενεργοποίησης και έναν μοναδικό πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο απενεργοποίησης. Αυτός ο κύκλος απενεργοποίησης καθαρίζει γρήγορα την περιοχή από το υπολειπόμενο όζον ελαχιστοποιώντας το χρόνο που πρέπει να περάσει ώστε να εισέλθει κάποιος στην περιοχή.
Η διαδικασία εφαρμογής του όζοντος Super ActivO ™ απαιτεί πρώτα την απομάκρυνση ατόμων και κατοικίδιων ζώων από τον χώρο όπου πρόκειται να απολυμανθεί. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο ψηφιακό πληκτρολόγιο ο χειριστής ορίζει το μέγεθος του δωματίου και τον χρόνο θεραπείας, έως και 50 ώρες. Όταν το Super ActivO ™ ενεργοποιηθεί, ένα κίτρινο φως προειδοποιεί τον χειριστή να απομακρυνθεί από το δωμάτιο πριν από την παραγωγή όζοντος. Όταν ολοκληρωθεί η θεραπεία, συμπεριλαμβανομένου του κύκλου απενεργοποίησης του όζοντος η περιοχή μπορεί αμέσως να χρησιμοποιηθεί.

 

Professional Panther

H Professional Panther είναι μια συμπαγής αλλά ισχυρή γεννήτρια παραγωγής όζοντος που χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία του μοναδικού πυρήνα Singlet PentaRod της Ecozone.

H συσκευή Professional Panther σχεδιάστηκε ειδικά για επαγγελματικούς καθαρισμούς. Κατασκευάστηκε βάσει υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη μακρά διάρκεια ζωής και την υψηλή αξιοπιστία.

Χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία, κλινικές, ιατρεία, δήμους, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία, συνεδριακά κέντρα, χώρους εστίασης, βιομηχανίες τροφίμων, καταστήματα κ.α.

Κύριες προδιαγραφές

  • Τάση Εισόδου για την Ευρώπη: 230 V, 50 Hz
  • Τάση Εισόδου για την Β. Αμερική: 120 V, 60 Hz
  • Κατανάλωση Ενέργειας: 150 W
  • Ρυθμός Εκροής: 300 m3/h
  • Ρυθμός Παραγωγής Όζοντος: 7.500 mg/h
  • Χρονοδιακόπτης με 6 επιλογές: 1, 5, 10, 15, 30 και 60 λεπτά.

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

Πλήκτρο ενεργοποίησης του χειρισμού του χρονοδιακόπτη από απόσταση: επιτρέπει τη ρύθμιση του χρόνου κύκλου παραγωγής όζοντος.